Adgangskontrolsystem

Adgangskontrolsystem med stor sikkerhed og fleksibilitet

Mariendal El-Teknik kan stå for dit firmas adgangskontrol. Vi har stor erfaring indenfor mange forskellige dele af el-branchen. Vi er faktisk en af Danmarks ældste el-firmaer. Med et adgangskontrolsystem fra os har du fuld kontrol over, hvem der har adgang til de forskellige områder i din bygning. Du kan endda have kontrol over, hvornår man har adgang til forskellige områder af en bygning. Dette øger sikkerheden i dit firma, da man ikke kan komme og gå som det passer en.

Et adgangskontrolsystem giver dig fuld kontrol over dit firma. Adgangskontrollen kan laves på forskellige måder; det kan være en kortlæser, fingeraftryk eller med brik. Det kommer helt an på, hvad du mener, er bedst i dit firma. Hos Mariendal El-Teknik kan vi vejlede dig til, hvilken form for kontrolsystem der passer bedst til jeres behov.

Vi er stolte af vores fag, så vi laver altid et godt teknisk håndværk til enhver kunde – om det er erhverv eller privat. Vi har altid vores kunder i fokus, så vi er altid klar til at rådgive vores kunder inden for deres behov.

Adgangskontrolsystem til flere former for virksomheder

Et adgangskontrolsystem kan være en stor hjælp for rigtig mange firmaer. Det kan blandt andet bruges til at komme ind i en bygning, så det kun er de rigtige medarbejdere, der har adgang. Dette giver stor sikkerhed for jeres arbejde og jeres medarbejdere. En adgangskontrol er derfor ikke bare en god ting, hvis I arbejder med fortrolige sager, men er en måde at øge sikkerheden for alle virksomheder. Dette er også en god tyverisikring. Du er nemlig sikret, at det kun er bestemte personer, der har adgang til bygningen eller det enkelte kontor.

Har du en stor kontorbygning til flere virksomheder? Så kan det være en rigtig god måde at sørge for, at det kun er det enkelte firma, der har adgang til deres kontorer. På denne måde kan du sørge for at øge sikkerheden for alle firmaer i bygningen. Uautoriserede personer har derfor ikke adgang til de forskellige kontorer. De skal have adgang med en autoriseret medarbejder eller med et midlertidigt adgangskort.

Har du spørgsmål til vores adgangskontrolsystem eller vil du vide mere om vores andre ydelser? Kontakt os endelig på tlf.: 70 10 20 77 eller mail: info@mariendal.dk.