Om Mariendal

Mariendal Electrics er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. Vi er kendt som en serviceminded og kompetent samarbejdspartner indenfor El, Sikring, Energi, Marine, Automation og IT, der tilbyder fremtidssikrede totalløsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Beregner til Mariendal Aarhus

Holdspiller med blik for alternative løsninger
Da Mariendal Electrics dygtige beregner i Aarhus har valgt at søge nye muligheder tættere på sin bopæl, søger man nu hans afløser. I afdelingen i Aarhus får du mulighed for at arbejde i et ungt og dynamisk team med en udpræget holdånd og gensidig respekt, som afspejler sig såvel socialt som fagligt. Der er altid mulighed for at tale sammen om tingene, og alle kommer til orde med det afsæt, at hjælper vi hinanden, kommer vi bedre i mål. Du kommer til at referere direkte til projektchefen. 
 
Stærkt engagement og ejerskab for opgaven 
Du får det samlede ansvar for kalkulation af el-opgaver, hvilket omfatter beregning af fag-, hoved- og totalentrepriser. Derudover vil du medvirke i udbud og i opfølgning på tilbud. Har du flair og interesse for projektledelse vil det også kunne ske i kombination med dit øvrige ansvar. Du skal forvente at have 2-3 projekter i gang på samme tid. 
 
Dine primære opgaver er: 
 • Beregning – klassik el-entreprise  
 • Kalkulation i beregningsprogrammet Kalkia 
 • Udbud/tilbudsgivning inkl. opfølgning  
 • Gennemgang af tilbud med entreprisechef  
 • Indhentning af tilbud fra underleverandører/entreprenører 
 • Samlende og koordinerende rolle for tilbud til Aarhus-afdeling inkl. prioritering og tilrettelæggelse 
 • Besigtigelser; deltage i kundemøder 
 • Deltage i projektgennemgang – medprojekterende  
 • Kontraktforhandlinger; hoved- og totalentreprenører 
 • Overdrage vunde opgaver til de udførende parter 
For at få succes i jobbet skal du have et stærkt engagement og tage ejerskab for dine opgaver. Du er endvidere forretningsorienteret og har en interesse i lokalområdet. Det forventes, at du er god til selv at planlægge dit arbejde/arbejdsdagen, så deadlines og processer overholdes. Sidst men ikke mindst skal du sikre attraktive og konkurrencedygtige tilbud til Mariendals kunder. 
 
God balance mellem at arbejde selvstændigt og teamfokuseret 
Du har en baggrund som elektriker eller elinstallatør og har opnået solid erfaring med kalkulation/beregning af el-tilbud. Derudover arbejder du hjemmevant med prækvalifikationer og besvarelse af større udbudsmateriale. Du har måske erkendt, at du ikke har fysikken til at være elektriker, men har en indædt lyst til at fortsætte som nøglemedarbejder dog ikke på udførende niveau.
 
Du har et godt drive, er proaktiv og nyder at have fokus på flere opgaver og områder af gangen. Du finder altid en god balance mellem at arbejde selvstændigt og teamfokuseret. Andre kender dig som en person med et godt overblik, som pertentlig og som et ordensmenneske. Det er helt naturligt for dig, at du kvalitetssikrer beslutninger og løsninger, og så har du en særlig evne at arbejde med alternative løsningsmuligheder. Du sætter pris på at være en del af et stærkt team, hvor man tager et fælles ansvar for at nå i mål med opgaverne. 
 
Holdånd på ansvars- og opgaveniveau 
Du får mulighed for at udvikle dig fra klassisk el-beregner til specialist i et ungt og dynamisk team. Du får, såvel eksternt som internt, en stor kontaktflade og vil altid have stærke sparringspartnere omkring dig – såvel i Aarhus som på hovedkontoret i Aalborg. Søger du en ny position, hvor der er holdånd på ansvars- og opgaveniveau, og hvor der er et tæt projektorienteret samarbejde på tværs og med chefen, så er denne mulighed helt klart noget for dig.  
 
Arbejdssted: Aarhus

SØG STILLINGEN HER

HR-chef

Strategisk sparring i øjenhøjde

Mariendal Electrics' succeser er opnået på grund af deres mange dygtige medarbejdere. For at sikre en fortsat flot udvikling og som et led i at indfri de strategiske mål, koncernen arbejder efter, ønsker man at styrke organisationen med en strategisk HR-sparringspartner for ledelsen og øvrige ansatte i koncernen. Funktionen som HR-chef er nyoprettet og bliver en del af ledelsen med reference til den administrerende direktør.

Opgaven og mandatet 
I rollen som HR-chef får du ansvar for at opbygge HR som fokus og disciplin i Mariendal og skal agere i et krydsfelt mellem ledelsen og medarbejderne og de mål, man har forpligtet sig til. Dit ansvar bliver således at udvikle et velfungerende HR-fokus præget af overblik, struktur, kvalitet og effektivitet – samt sikre et stabil fundament til udvikling af organisationens medarbejdere i den takt, det kræves. Din arbejdsdag vil således være præget af stor diversitet i opgaven – bl.a. inden for: 
 • Rekruttering 
 • Onboarding 
 • Talentudvikling; fra lærling til leder 
 • Løn; overenskomstforhandlinger (lokal aftale) 
 • Ledersparring 
 • Diverse udviklings-statussamtaler 
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har en positiv og imødekommende personlighed, der arbejder loyalt og vedholdende efter overordnede mål og strategi – og naturligt tænker økonomi og resultater. Vi forventer, du brænder for at være tæt på forretningen og arbejder målrettet med alle afdelinger – uanset geografi.
 
Fordi flid, kvalitet og resultater er en del af dit DNA 
Du har en videregående uddannelse kombineret med nogle års erfaring inde for HR, kommunikation og ledelse i en forretningsfokuseret kontekst. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tilsvarende funktion i et industrielt miljø præget af både timelønnede og funktionærer, og hvor planlægning, effektivitet og eksekvering er essentielt. Afgørende er, at det er naturligt for dig at være tæt på driften og ved selvsyn sikre, at de aktiviteter, som bliver igangsat, også bærer den nødvendige frugt – såvel på kort som på lang sigt.  
 
Som person er du selvstændig, robust og loyal over for de valg, der bliver truffet. Andre ser dig som en energisk, åben og udadvendt person, der er let at gå til og god at tale med. Du ser dig selv som en person, der har overblik med en god sans for strukturer samt fokus på detaljer, hvis det er nødvendigt. 
 
Hvorfor vælger du jobbet? 
 • Opbygning af nøgleposition i en virksomhed i konstant udvikling 
 • Du får både opgaven og mandatet til at løfte den 
 • Sejlivet i forhold til selv at skabe såvel job som forståelsen bredt i organisationen 
 • Brænder for at arbejde tæt og fokuseret på driften  
Arbejdssted: Aalborg 
 

Sikringstekniker til Mariendal Electrics, Aarhus

Til at styrke vores travle sikringsafdeling i Mariendal Electrics i Aarhus søger vi en dygtig sikringstekniker med kundetække.

Beskrivelse af stillingens indhold:
Du får, som sikringstekniker hos Mariendal Electrics i Aarhus, mulighed for at tage del i den stigende mængde opgaver i vores voksende sikringsafdeling. Du kommer til at betjene erhvervskunder og i mindre omfang private kunder. Du vil deltage i hele forløbet fra udarbejdelse af projekt til aflevering af det færdigkonfigurerede anlæg.

Der et tale om et meget selvstændigt job som indebærer en stor del frihed, som vi gerne ser gengældt med engagement og faglig ballast.

Faglige kvalifikationer:
Du er sikkert elektriker med udpræget interesse for sikringsområdet. Du har nogle års erfaring inden for områder som ADK, AIA og CCTV m.m. Du kan dokumentere at du via efteruddannelse har de kvalifikationer der skal til for at bestride jobbet. Du har flair for orden, teknik og kundepleje. Du er løsningsorienteret og vægter god og faglig rådgivning højt.

På produktsiden arbejder vi med systemerne NoX, ATS, Jablotron, Milestone, Hik-Vision og IConnect.

Personlige kvalifikationer:
Du er en fleksibel, positiv og udadvendt person, der er god til at kommunikere med kunderne samtidig med at du har sans for nye kunder. Du har et godt blik for, hvordan din faglige indsats gavner og afspejler virksomheden. Du har kørekort B (gerne B/E).

Vi tilbyder dig:

 • Ansættelse i en virksomhed i vækst såvel lokalt som på landsplan
 • Mulighed for at påvirke og udvikle lokalafdelingen i Aarhus
 • Løn efter kvalifikationer
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Gode kollegaer
 • Egen moderne servicevogn
 • God pensionsordning med sundhedsforsikring

Ansøgning

Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Niels Erik Pedersen på telefon 4070 3310

Send din ansøgning pr. mail til: info@mariendal.dk

Mærk Ansøgning: Sikringstekniker til Mariendal Electrics, Aarhus

 

Mariendal Electrics er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal Electrics har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El - Sikring, Energi, Automation, Marine og IT.

Mariendal Electrics har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter humor, teamspirit, faglig stolthed, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen.

 
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk