Du er her

Mariendal indfører ny organisations- og ledelsesstruktur, som skal gøre Mariendal stærkere og skabe fundament til at indfri den overordnede strategi – og give langsigtede kundefordele.
 

Et ønske om at tilbyde 360° service til nordjyske kunder inden for sikring resulterer i etablering af en ny låseafdeling hos Mariendal Electrics.

Mariendal IT A/S, Mariendal Electrics, SHAPE IT A/S og PwC tager en temperaturmåling på nogle af de udfordringer, muligheder og tendenser som virksomhedens beslutningstagere står over for lige nu.

Den lokale elinstallatør Lund El Hals ApS i Hals bliver med virkning fra 1. oktober 2017 en del af den landsdækkende elinstallatørvirksomhed Mariendal El-Teknik A/S.

Hos Mariendal er sundhed og trivsel øverst på dagsordenen i den kommende tid.

Mariendal Electrics, Skagerak Pelagic A/S og FF Skagen A/S er gået sammen i et unikt lokalt samarbejde om at ansætte en elektrikerlærling i en deleordning, og processen med at finde den rette kandidat er godt i

Fagbladet Electra har været på besøg for at høre lidt om hvordan vi ser digitalisering som redskab til bedre produktivitet og kundeservice.

- Der er godt gang i byggeri og erhverv i Østjylland, og vi har på kort tid opbygget en solid kundeportefølje her.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle, som har deltaget i samt lykønsket mig i forbindelse med mit 25 års jubilæum. Det var en fantastisk dag.

Med venlig hilsen Keld Ramlov

27. april 2017 fejres 25 år med innovation og værdiskabelse

 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk