IT

Som it-specialist leverer Mariendal IT it-løsninger til danske virksomheder. Udover at yde kvalificeret rådgivning, it-support og serviceaftaler, har vi et hostingcenter, hvorfra vi hoster mange kunder med hele eller dele af deres it. Vi leverer og installerer også server og driftsløsninger hos vores kunder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 9631 7790
salg@mariendal.dk

 

 

Du er her

Mariendal IT leverer forretningsfremmende it-løsninger

Hos Mariendal IT er du som kunde i centrum. Vi sætter en ære i at yde kvalificeret rådgivning og finde it-løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Vores klare mål er at rådgive om og levere forretningsfremmende it-løsninger.

Vi leverer løsninger, afstemt efter virksomhedens behov, hvad enten det er via vores professionelle hostingcenter eller dedikerede serverløsninger installeret og leveret direkte i virksomheden.

Investeringen og implementeringen af en ny driftsløsning kan være en uoverskuelig opgave. Derfor anbefaler vi, at disse initiativer planlægges, igangsættes og gennemføres i samarbejde med en it-samarbejdspartner, der har den fornødne ekspertviden og erfaring på området.

Har du blot brug for it assistance, løser Mariendal IT’s konsulentafdeling store og små it-opgaver for alle typer virksomheder. Vi har stor fokus på en optimeret og solid drift, og har mange års erfaring i driftsinstallationer, konfiguration og serviceaftaler.

Vi er kendt for at lave forretningsforbedrende løsninger til vores kunder, så ring til os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.
 

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk