IT

Som it-specialist leverer Mariendal IT it-løsninger til danske virksomheder. Udover at yde kvalificeret rådgivning, it-support og serviceaftaler, har vi et hostingcenter, hvorfra vi hoster mange kunder med hele eller dele af deres it. Vi leverer og installerer også server og driftsløsninger hos vores kunder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 9631 7790
salg@mariendal.dk

 

 

Du er her

Lad os optimere dit it-budget og fremtidssikre din it-løsning

Mariendal IT’s konsulentafdeling består af et konsulentteam, der på daglig, ugentlig eller månedlig basis assisterer vores kunder med it-support, løsninger og drift

I mange år har vores konsulentafdeling assisteret vores kunder med rådgivning og it-analyser, installationsopgaver, serviceaftaler, support og driftsaftaler. Vores ambition er, at vores konsulenter har et højt fagligt niveau og at vi kompetenceudvikler løbende i takt med de nye teknologier, der vinder frem. Vi ser en værdi i at kunne rådgive om nye teknologier, som vi finder fremtidssikre og forretningsforbedrende for vores kunder.

Vi kan hjælpe dig med følgende fokuskompetencer:

  • Rådgivning og it-analyse
  • Hostingcenter
  • Installationsopgaver
  • Serviceaftaler
  • It-Support og nyinstallation
  • Driftsaftaler
  • Ad-hoc opgaver
  • It-sikkerhedsløsninger
  • Netværksløsninger

Vi følger med i udviklingen

Vi holder os ajour med de nødvendige certificeringer og har indgående samarbejder med de største it-producenter i Danmark. Det er vigtigt for os, at de løsninger og den hardware, vi leverer, har en god og
ordentlig kvalitet og en høj ydeevne, der kommer vores kunder til gode.

Er du interesseret i, at vi i samarbejde laver en gratis driftsanalyse, som med en rapport lokaliserer eventuelle flaskehalse og andre blokader i din virksomhed, så står vi gerne til din rådighed. Vi vil gerne kunne agere sparringspartner på, hvordan du optimerer dit it-budget og opnår det bedste udbytte heraf.

Har du brug for it-support?

I dag er mange medarbejdere rigtige dygtige til IT, men naturligvis kan de ikke yde support til drift, netværk og sikkerhed. Derfor har Mariendal IT en konsulentafdeling, hvor vores IT-konsulenter altid er klar til at assistere dig og din virksomhed.

Har du brug for IT-Support? Så ring til os på tlf: 7214 6090
Eller send os en e-mail på support@mariendal.dk

Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk